Δημιούργησε πολύ γρήγορα το απόλυτο φθινοπωρινό ντύσιμο γραφείου!

Καθώς το φθινόπωρο είναι εδώ και λογικά έχεις ήδη επιστρέψει στη δουλειά, ήρθε η ώρα να επιλέξεις το φθινοπωρινό ντύσιμο γραφείου που θα σε απογειώσει. Η εύρεση του τέλειου mix and match άνεσης, επαγγελματισμού και εποχικότητας σίγουρα δεν είναι παιχνιδάκι αλλά αν ξέρεις που να ψάξεις, βλέπε στο Mind Matter, τότε γίνεται πολύ πιο εύκολο!

Έχουμε επιμεληθεί μια επιλογή από φθινοπωρινές προτάσεις για ρούχα γραφείου για να σε βοηθήσουμε να μεταβείς αβίαστα στη νέα σεζόν, έτοιμη για τη δουλειά σου. 

Ακόμα και αν διαβάσεις χιλιοειπωμένες προτάσεις σε προκαλούμε να αναρωτηθείς αν τα συνδυάζεις σωστά ή πρώτα από όλα αν όντως τα φοράς στη δουλειά!

fthinoporino grafeio

Ο κλασικός συνδυασμός σακάκι με παντελόνι

Τίποτα άλλο δε μπορεί να πάρει τη πρωτοκαθεδρία από ένα καλά προσαρμοσμένο σακάκι σε συνδυασμό με ένα κομψό παντελόνι.

Στο Mind Matter προσφέρουμε μια σειρά από σακάκια σε διάφορα χρώματα και κοψίματα τα οποία ταιριάζουν στην εποχή, όπως το βαθύ μπορντό, το πράσινο της ελιάς και το κλασικό μαύρο ή άσπρο. Αυτά τα σακάκια είναι αρκετά ευέλικτα για να τα συνδυάσεις με παντελόνια από τη συλλογή τους ή με εντελώς διαφορετικά ακόμα και με τζιν, εξασφαλίζοντας ότι έχεις πάντα μια κομψή εμφάνιση για τον χώρο εργασίας σου.

Πέρα από τις παρακάτω πιο classic προτάσεις μπορείς να δεις και το συγκεκριμένο look το οποίο υιοθετεί τη φθινοπωρινή παλέτα και μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα και απλές μπλούζες και τα αγαπημένα σου παπούτσια!

Κάνε δικό σου το!

Για ένα χαρακτηριστικό φθινοπωρινό σύνολο, σκέψου να φορέσεις ένα μαύρο σακάκι συνδυασμένο με ψηλόμεσο παντελόνι σε πράσινο της ελιάς. Ή ένα κομψό άσπρο σακάκι με ένα τζιν ή μαύρο βαμβακερό παντελόνι. Πρόσθεσε από κάτω μια μπλούζα σε κρεμ χρώμα και θα έχεις ένα διαχρονικό ντύσιμο γραφείου που αποπνέει αυτοπεποίθηση και εκλέπτυνση.

fthinoporino grafeio

Φορέματα με tops για άνεση και στυλ

Όταν θέλεις να συνδυάσεις την άνεση και το στυλ με μια κίνηση εύκολα και γρήγορα, ένα μάξι φόρεμα με ένα top της αρεσκείας σου είναι η ιδανική επιλογή. Στο online αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ρούχα αυτού του στυλ. Αμέτρητα χρώματα, σχέδια και κοψίματα για να διαλέξεις πραγματικά αυτό που σε κεντρίζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις άνετα.

Ένα απλό και καθημερινό top που ταιριάζει τόσο με ένα φόρεμα όσο και με ένα τζιν όπως στη φωτογραφία. Συμφωνείς;  Το σιέλ χρώμα δεν είναι η μοναδική επιλογή. Θα βρεις άλλα 3 διαφορετικά χρώματα!

Μπορεί να γίνει δικό σου εδώ!

Το μικρό και πρακτικά μας tip είναι να ψάχνεις για φορέματα σε πλούσιες φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως σκουριά, βαθύ μωβ, πράσινο του δάσους, καφέ ή μπεζ.

Για παράδειγμα, επίλεξε ένα φόρεμα σε χρώμα σκουριάς με κορδόνι στη μέση για μια σικάτη λεπτομέρεια και συνδύασε το με μπότες μέχρι το γόνατο ή και με χαμηλό παπούτσι για μια αβίαστα κομψή φθινοπωρινή εμφάνιση. Ένα κολιέ των γούστων σου θα ολοκληρώσει το σύνολο με μια επιπλέον πινελιά κομψότητας.

Αξεσουάρ που θα προσδώσουν κομψότητα

Τα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε ντύσιμο. Πρόσθεσε μια statement ζώνη για να δέσεις το σακάκι ή το φόρεμα σου στη μέση, δημιουργώντας μια κολακευτική σιλουέτα. Ή, επίλεξε ένα άνετο κασκόλ σε συμπληρωματικό χρώμα για να σε κρατήσει ζεστή κατά τη διάρκεια της ψυχρής πρωινής ή βραδινής μετακίνησης.

Μην ξεχνάς τα υποδήματα. Οι μπότες αστραγάλου, τα loafers ή οι κλασικές γόβες σε ουδέτερους τόνους θα “δέσουν” αβίαστα το ντύσιμο σου.

Για μια κομψή εμφάνιση γραφείου, δοκίμασε να φορέσεις μια ανοιχτή γκρι ζακέτα πάνω από μια λευκή μπλούζα και με ένα μαύρο παντελόνι. Αυτός ο συνδυασμός είναι τόσο κατάλληλος για τη δουλειά όσο και αρκετά ζεστός για να καταπολεμήσεις τον κλιματισμό του γραφείου, τώρα που ο καιρός αλλάζει συνεχώς.

Η δημιουργία του απόλυτου φθινοπωρινού outfit γραφείου είναι ευκολάκι με την προσεκτικά επιμελημένη συλλογή μας. Είτε προτιμάς τον κλασικό συνδυασμό σακάκι και παντελόνι, είτε άνετα φορέματα με μπλούζες, το Mind Matter σε έχει καλυμμένη!

Τσέκαρε και τις 8 ιδέες μας για smart casual ντύσιμο το 2023, πιστεύουμε ότι θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο να βρεις το δικό σου στυλ αλλά και να εμπνευστείς με νέες ιδέες που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα στο γραφείο!

Συχνές ερωτήσεις

1. Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχω ένα βεβιασμένο αποτέλεσμα;

Σίγουρα οι ρυθμοί της καθημερινής ρουτίνας είναι πολύ γρήγοροι και ιδίως όσες ξεκινάτε πολύ πρωί για τη δουλειά σας τα ρούχα έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, υπάρχουν κάποιες πρακτικές λύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να έχετε ένα κομψό και αβίαστο look.

Πρώτον, να ετοιμάζετε πάντοτε τα σύνολα σας από το προηγούμενο βράδυ. Δεύτερον, αν είναι η πρώτη φορά που θα φορέσετε ένα σύνολο, καλύτερα να μην το φορέσετε. Διότι μπορεί να μην σας κάνει για τον οποιοδήποτε λόγο. Τέλος, μέσα από το Mind Matter αλλά και με τις συμβουλές που σας δώσαμε σίγουρα η εμφάνιση σας δεν θα είναι βεβιασμένη!

2. Υπάρχουν κατάλληλα χρώματα για τα ρούχα του γραφείου;

Αυτή είναι μια ερώτηση η οποία ποικίλει, καθώς σε κάθε εταιρεία μπορεί να υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί ακόμα και για τα ρούχα τα οποία πρέπει να φοράτε όπως και για τα κατάλληλα χρώματα. Αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα πάνω σε αυτό το κομμάτι, τότε όλα τα χρώματα είναι αποδεκτά από τα πιο φανταχτερά ως και τα πιο μουντά.

Στη συγκεκριμένη περίοδο την οποία βρισκόμαστε, δηλαδή το Φθινόπωρο, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να προτιμήσετε τα πιο γήινα χρώματα με πιο μουντές αποχρώσεις. Ταιριάζουν γάντι!