Ψάχνεις για ένα φόρεμα που να αποπνέει την κομψότητα και τη γοητεία ενός νυφικού χωρίς όμως την υψηλή τιμή του; Είσαι στο κατάλληλο μέρος για να βρεις τα ποιοτικότερα κομμάτια αυτής της κατηγορίας.
Ψάξαμε, βρήκαμε και σου παραθέτουμε τα 5 ομορφότερα μας φορέματα που μοιάζουν με νυφικά για να διευκολύνουμε το δικό σου ψάξιμο. 
Αυτές οι εντυπωσιακές εναλλακτικές αποτυπώνουν τέλεια την ουσία ενός νυφικού, διαθέτοντας απλότητα και στυλ που θα αφήσουν τους πάντες γοητευμένους!

1. Το αιθέριο λευκό μάξι φόρεμα

Απλώς φαντάσου τον εαυτό σου να περπατά με αυτό το υπέροχο μάξι φόρεμα στο πιο σημαντικό γεγονός της ζωής σου ή των κοντινών σου ανθρώπων. 

Το φόρεμα Stacie σε εκρού χρώμα είναι ένα διαχρονικό και κομψό κομμάτι που συνδυάζει αβίαστα την εκλέπτυνση με τη σύγχρονη θηλυκότητα. Έχει δημιουργηθεί με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και έχει σχεδιαστεί για να κάνει μια μόνιμη εντύπωση σε κάθε ειδική περίσταση ή εκδήλωση.
Η σιλουέτα του φορέματος πάνω στο σώμα σου θα θυμίζει ένα πιο μοντέρνο νυφικό που ξεφεύγει από τις κλασικές ραφές. Η λεπτομέρεια από λεπτή δαντέλα ολοκληρώνει το σύνολο με μια πινελιά ρομαντισμού, απαραίτητου για τις περιστάσεις!

2. Ένα πιο χαλαρό φόρεμα σε ίσια γραμμή

Αιχμαλώτισε πολλές καρδιές με την κομψότητα ενός απλού φορέματος σε ίσια γραμμή, το οποίο είναι γνωστό για την κολακευτική σιλουέτα του και συμπληρώνει αποτελεσματικά όλα τα σημεία του σώματος. 
Το φόρεμα Blair Dress από την Divine collection είναι από λινό ύφασμα υψηλής ποιότητας, γνωστό για την εξαιρετική αναπνευσιμότητα και την ελαφριά υφή του. Ιδανικό για τις πιο ζεστές ημέρες, το λινό ύφασμα εξασφαλίζει ότι θα παραμείνεις δροσερή και άνετη. Σου το προτείνουμε για μια τελετή γάμου σε ένα παραθαλάσσιο μέρος!

Το απαλό εκρού του φορέματος προσθέτει μια πινελιά φυσικής απόχρωσης, δημιουργώντας μια αβίαστα κομψή εμφάνιση που ταιριάζει σε διάφορους τόνους δέρματος.

3. Δες το κομψό δαντελένιο μίντι φόρεμα μας!

Ποιος είπε ότι ένα κομψό και εντυπωσιακό φόρεμα πρέπει να φτάνει μέχρι το πάτωμα; Ή ότι τα νυφικά πρέπει να είναι κατά αυτόν τον τρόπο σχεδιασμένα; 

Ήρθε η ώρα να αποδεχτείς και εσύ με τη σειρά σου τις πιο μοντέρνες τάσεις της μόδας οι οποίες προωθούν πολύ περισσότερο τα midi φορέματα. Στο τέλος της ημέρας, μπορεί να μην σου αρέσουν ή να μην σου κάνουν στυλιστικά. Πρέπει όμως πρώτα να τα δοκιμάσεις! 

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις, όπως και η εικόνα παρακάτω. Με περίτεχνα μοτίβα δαντέλας και εκλεπτυσμένο κόψιμο, αυτό το φόρεμα επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ διακριτικής κομψότητας και σύγχρονου στυλ. 

Ιδανικό για έναν μοντέρνο γάμο που δεν ακολουθεί στερεοτυπικούς κανόνες μέχρι και για κοκτέιλ πάρτι, επετείους ή ακόμα και για ένα φανταχτερό δείπνο.

4. Το διαχρονικό φόρεμα που δεν έχει ώμους

Για όσες αγαπούν τη γοητεία των off-shoulder νυφικών, αυτό το φόρεμα είναι ένα must-have. 

Αν θέλεις να αναδείξεις την θηλυκότητα και τη χάρη σου, τότε αυτό το διαχρονικό σχέδιο θα τονίσει το ντεκολτέ και τους ώμους σου. 

Το ύφασμα και οι ντελικάτες λεπτομέρειες το καθιστούν μια φανταστική επιλογή για μια υπαίθρια εκδήλωση, έναν γάμο στην παραλία ή ακόμη και μια οικεία γιορτή με αγαπημένα πρόσωπα!

5. Εναλλακτική επιλογή με 2 κομμάτια (two-pieces dress)

Μια ακόμα εναλλακτική πρόταση μας για ένα φόρεμα που μοιάζει με νυφικό ή νυφική φούστα σε συνδυασμό με ένα νυφικό τύπου crop-top ή κορμάκι είναι μια ακόμα επιλογή για να εξοικονομήσεις χρήματα.

Έχεις επίσης το επιπλέον πλεονέκτημα ότι μπορείς να το συνδυάσεις με έναν συγκεκριμένο συνδυασμό που είναι μοναδικός για σένα!
Το Rozlyn Kimono σε εκρού προς άσπρο χρώμα είναι ένα μαγευτικό και ευέλικτο κομμάτι μόδας που περισσότερο θα αναδείξει την πιο μποέμ γοητεία σου. 

Αυτό το κιμονό παρουσιάζει μια όμορφη αλληλεπίδραση ενός λεπτού υφάσματος και πιο πολύπλοκου σχεδίου (συγκριτικά με τα προηγούμενα κομμάτια), καθιστώντας το σοβαρή επιλογή για προσθήκη στη ντουλάπα σου ή… σε έναν γάμο ή στον γάμο σου!
Υπάρχουν πολλά στοιχεία που συμβάλλουν στο άγχος της προετοιμασίας ενός γάμου, αλλά το τι θα φορέσεις μπορείς να το περιορίσεις με τις πιο μοντέρνες προτάσεις που σου παρουσιάσαμε σήμερα. 

Να θυμάσαι, ότι όσο πιο ακριβό είναι ένα κομμάτι δεν σημαίνει ότι είναι πιο όμορφο ή ποιοτικότερο.