Καθώς ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και εγκαινιάζει ήδη τη φθινοπωρινή περίοδο με βροχές, καταιγίδες και ελαφρώς πιο μειωμένες θερμοκρασίες είναι καιρός να αγκαλιάσεις και εσύ αυτές τις αλλαγές με μια πιο ανανεωμένη γκαρνταρόμπα.

Είτε επιθυμείς μια αλλαγή κατάλληλη για να ταιριάζει σε ένα επαγγελματικό στυλ ή για για μια χαλαρή πρωινή ή βραδινή βόλτα, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Θα χρειαστείς τα κατάλληλα ρούχα για αυτή την εποχή για να παραμείνεις άνετη και σικάτη.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε κάποιες πρακτικές ιδέες για τη φθινοπωρινή μόδα και θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές επιλογές ρούχων που μπορείς να βρεις στη σελίδα μας Mind Matter για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις φθινοπωρινές σου εξορμήσεις!

Πριν περάσουμε όμως στις στυλιστικές μας προτάσεις, σου προτείνουμε να έχεις κατά νου τα παρακάτω tips διότι θα σε βοηθήσουν να κάνεις την ιδανική επιλογή ρούχου το Φθινόπωρο πιο εύκολα και γρήγορα!

Το layering θα σε σώσει!

To layering είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσεις ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά στα ψυχρά πρωινά και σε πιο ζεστά απογεύματα. Το layering είναι η τέλεια λύση για να προσαρμοστείς στις διακυμάνσεις των θερμοκρασιών.

Σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με ένα ευέλικτο στρώμα ως βάση, όπως για παράδειγμα, ένα ελαφρύ μακρυμάνικο πουκάμισο ή ένα άνετο πουλόβερ. Από εκεί και πέρα, μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρείς τα στρώματα ανάλογα με τις ανάγκες σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Λεπτά πουλόβερ και λεπτά σακάκια

Ένα από τα βασικά κομμάτια για μια φθινοπωρινή εκδρομή είναι ένα καλό πουλόβερ. Η Mind Matter προσφέρει μια σειρά από κομψά και άνετα πουλόβερ που μπορούν να σας κρατήσουν ζεστούς χωρίς να θυσιάσουν τη μόδα.

Η δική μας ουσιαστική συμβουλή είναι να επιλέγεις πάντα ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ ή το γκρι για μια κλασική εμφάνιση ή να προτιμήσεις πιο τολμηρές φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως το μπορντό ή το πράσινο του δάσους.

Μια φθινοπωρινή εκδρομή δεν θα ήταν πλήρης χωρίς το τέλειο σακάκι, σωστά; 

Ένα κλασικό, μοντέρνο και πάντα στη μόδα σακάκι είναι το παράδειγμα αυτό σε εκρού χρώμα το οποίο πηγαίνει με όλα τα χρώματα είτε είναι μπλούζες είτε παντελόνια. Ανάλογα με τον καιρό μπορείς να βάλεις και το ανάλογο παπούτσι χωρίς να “χαλάει” η εικόνα του συνόλου.
Ακόμα ένα παράδειγμα σακακιού που πολύ εύκολα μπορεί να φορεθεί με μια λεπτή μπλούζα και με οποιοδήποτε παντελόνι επιθυμείς. Τα χρώματα είναι πιο γήινα και ταιριάζουν απόλυτα με τη φθινοπωρινή παλέτα. 
Βρες ένα σακάκι το οποίο ταιριάζει στη δραστηριότητά σου, είτε πρόκειται για μια αδιάβροχη επιλογή για μια πεζοπορία στη φύση είτε για ένα μοντέρνο μπουφάν bomber για μια βόλτα στην πόλη. Η συλλογή της Mind Matter περιλαμβάνει μια ποικιλία από στυλ μπουφάν που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Κατάλληλη επιλογή υποδημάτων για να ταιριάζουν με κάθε σου στυλ!

Η επιλογή των υποδημάτων σου μπορεί να απογειώσει ή να χαλάσει τη φθινοπωρινή σου εκδρομή. Είτε κάνεις τη βόλτα σου μέσα στη βροχή σε είτε σε δρόμους της πόλης, βεβαιώσου ότι έχεις άνετα, κατάλληλα για τις καιρικές συνθήκες παπούτσια. Επίλεξε χρώματα τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν με όλα τα ρούχα. Οι πιο εύκολες επιλογές φυσικά είναι το μαύρο και το άσπρο. Και πάλι όμως είναι τα πιο trendy χρώματα κάθε χρονιά, οπότε μη νιώσεις πως είναι απλώς ένα safe choice.

Φθινοπωρινά ρούχα που είναι ιδανικά για τις βροχερές μέρες

Το φθινόπωρο συνδέεται συχνά με τη βροχή και όχι άδικα από ότι φαίνεται, οπότε είναι καλή ιδέα να είσαι προετοιμασμένη με πιο ζεστά και αδιάβροχα ρούχα.

Ένα κομψό σακάκι από τη Mind Matter μπορεί να σε κρατήσει στεγνή και ταυτόχρονα να δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό!

Επίσης, μη ξεχνάς ότι μπορείς να συνδυάσεις το σακάκι σου με όποιο παντελόνι σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο χρώμα πάνω και κάτω. Αν αποφασίσεις να φορέσεις μακρύ παντελόνι τότε φόρεσε μια λεπτή μπλούζα (καλύτερα μονόχρωμη) και από πάνω το σακάκι έτσι ώστε να μπορείς εύκολα ανάλογα με τη θερμοκρασία να τα προσαρμόζεις!

Από τα πιο όμορφα, σικάτα και άνετα παντελόνια μας. Είναι διαθέσιμο σε πάρα πολλά χρώματα για να διαλέξεις με την ησυχία σου αυτό που θέλεις περισσότερο. Το συγκεκριμένο στο προτείνουμε σε γκρι διότι μπορεί να ταιριάζει με διάφορα χρώματα από πάνω είτε είναι μπλούζα είτε σακάκι.
Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς να αγοράζεις τα ρούχα που επιθυμείς online σου έχουμε ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό για αγορά γυναικείων ρούχων online. Διάβασε το και κάνε τις κατάλληλες επιλογές!

Ερωτήσεις που μπορεί να έχεις!

1. Ποιο είναι το κατάλληλο γυναικείο ντύσιμο το Φθινόπωρο;

Το κατάλληλο γυναικείο ντύσιμο είναι καταρχάς αυτό που σε εκφράζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Σίγουρα η θερμοκρασία, οι καιρικές συνθήκες αλλά και η παλέτα της εποχής θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις στυλιστικές σου επιλογές. Πάρε κάποιες από τις ιδέες που σου επισημάναμε παραπάνω, ακολούθησε αυτά τα χρώματα και το στυλ και σίγουρα είσαι στο σωστό δρόμο.

2. Ποιο χρώμα ρούχου είναι κατάλληλο για αυτή την εποχή;

Ακριβώς όπως ήδη έχουμε αναφέρει τα γήινα χρώματα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή. Καφέ, εκρού, μπεζ, βαθύ πορτοκαλί, βαθύ πράσινο είναι οι κορυφαίες. Παρόλα αυτά πάντα μα πάντα το άσπρο και το μαύρο είναι οι επόμενες πιο σίγουρες επιλογές για κάθε εποχή.

Δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες φυσικά, απλώς μια στυλιστική κατεύθυνση που θα σας κάνει πιο trendy. Οι δικές σου προτιμήσεις έχουν μεγαλύτερη σημασία!

3. Πώς μπορώ να νιώθω άνετη και κομψή τις βροχερές μέρες;

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μαζί σου ομπρέλα, αντιανεμικό-αδιάβροχο κάλλυμα έτσι ώστε να μην βρέξεις τα ρούχα σου και να νιώθεις άνετη. Τέλος, τα κλειστά παπούτσια είναι η μονόδρομη επιλογή. Εδώ στη Mind Matter θα βρεις ρούχα μόνο υψηλής ποιότητας, οπότε δεν έχεις να φοβηθείς ότι θα χαλάσουν τα σύνολα σου!