ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Η επιλογή των χρωμάτων στα ρούχα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του στυλ και της συνολικής εμφάνισής μας. Οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων μπορούν να αναδείξουν τα ωραιότερα χαρακτηριστικά σου και να κολακεύσουν ιδιαίτερα την εμφάνισή σου.

Αντίθετα, ορισμένοι συνδυασμοί χρωμάτων μπορεί να κάνουν την εμφάνισή σου να δείχνει αδιάφορη ή ακόμη και άχρωμη.

Το σημαντικότερο όμως είναι να αισθάνεσαι άνετα με τα χρώματα που επιλέγεις στα ρούχα σου και να είσαι σίγουρη ότι η εμφάνισή σου σε εκφράζει απόλυτα και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου.

Φυσικά, μην ξεχνάς ότι στη μόδα δεν υπάρχει «σωστό και λάθος», αφού το color blocking και οι τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων όχι μόνο δεν είναι απαγορευτικά, αλλά δημιουργούν μοναδικά και εντυπωσιακά looks. Αρκεί να έχεις γούστο και διάθεση!

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 5 βασικά χρώματα ρούχων και τους συνδυασμούς τους για να ξέρεις σίγουρα ότι κινείσαι σε αρμονικούς χρωματικούς τόνους:

Σατέν τοπ μαύρο με έναν ώμο KELIA

Μαύρο

Ταιριάζει ιδανικά με: Άσπρο, χρυσό, ασημί, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο Δένει όμορφα με: Γκρι, ροζ, μπλε Απόφυγε να το συνδυάσεις με: Καφέ, πορτοκαλί

Το μαύρο είναι ένα πολύ ευέλικτο χρώμα και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα χρώματα και μοτίβα, δημιουργώντας διαφορετικά στυλ.

Για να συνδυάσεις μοναδικά το μαύρο χρώμα στα ρούχα σου, φόρεσε ένα εντυπωσιακό σατέν τοπ μαύρο με έναν ώμο και μία σορτς φούστα με πιέτες εκρού ή άσπρη. Το μαύρο με το άσπρο ή το εκρού δημιουργούν την τέλεια αντίθεση που δίνει έναν κλασικό, κομψό και διαχρονικό αέρα στο στυλ σου. Δημιούργησε ένα ισορροπημένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ένα σετ ρούχων ιδανικό για διάφορες εκδηλώσεις και περιστάσεις.

Πουκάμισο σατέν ροζ MATTESON

Ροζ

Ταιριάζει ιδανικά με: Άσπρο, μαύρο, γκρι, ανοιχτό μπλε, λευκό Δένει όμορφα με: Μωβ, μπεζ, σάπιο μήλο Απόφυγε να το συνδυάσεις με: Κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο

Το ροζ χρώμα είναι ιδανικό για να αναδείξεις την girly πλευρά σου και να δημιουργήσεις μια ρομαντική, γλυκιά και θηλυκή αισθητική στυλιστικά.

Μπορείς να συνδυάσεις ένα ροζ πουκάμισο σατέν με ένα άσπρο ή εκρού παντελόνι cigarette για ένα επαγγελματικό και δροσερό look, με μαύρο χρώμα για μια πιο σοφιστικέ εμφάνιση, ή με γκρι για ένα chic και μοντέρνο outfit.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο τολμηρό, συνδύασε το ροζ με έντονα χρώματα όπως το πράσινο.

Αμάνικο τοπ με λογότυπο IVY

Λευκό

Ταιριάζει ιδανικά με: Μαύρο, γκρι, μπλε, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο Δένει όμορφα με: Ροζ, μωβ Απόφυγε να το συνδυάσεις με: Άλλα ανοιχτά χρώματα

Το λευκό χρώμα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και κλασικά χρώματα για τα ρούχα. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με οποιοδήποτε άλλο χρώμα και να δημιουργήσει ένα πολύ καθαρό, φρέσκο και κομψό look.

Επιπλέον, το λευκό χρώμα έχει τη δυνατότητα να δώσει μια λάμψη στην εμφάνισή σου και να σε κάνει να φαίνεσαι πιο φωτεινή και ξεκούραστη.

Αναμφισβήτητα, το λευκό είναι ένα χρώμα που πρέπει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου, καθώς μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις και να σε κάνει να δείχνεις πάντα στιλάτη και εκλεπτυσμένη.

Το λευκό χρώμα συνδυάζεται τέλεια με πολλά χρώματα, όπως το μαύρο, το γκρι, το μπλε, το κόκκινο, το ροζ, το πράσινο και το καφέ.

Συνδύασε ένα λευκό ή εκρού αμάνικο τοπ με ένα ροζ στενό παντελόνι cigarette ή ένα δερμάτινο μπουφάν για ένα casual chic look, με ένα blazer για ένα πιο επαγγελματικό outfit ή με ένα jean jacket για ένα πιο casual και άνετο στυλ.

Παντελόνα σιέλ με πιέτα ANNELISE

Μπλε

Ταιριάζει ιδανικά με: Άσπρο, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μπεζ, γκρι, μωβ Δένει όμορφα με: Πράσινο, ροζ Απόφυγε να το συνδυάσεις με: Άλλα μπλε ρούχα

Το μπλε και το γαλάζιο είναι χρώματα που δημιουργούν μια αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας και είναι ευκολοφόρετα. Το μπλε μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με λευκό για ένα καθαρό και κλασικό look, με γκρι για ένα σοφιστικέ στυλ ή με κίτρινο ή πορτοκαλί για ένα τολμηρό και ζωηρό outfit.

Το γαλάζιο, από την άλλη, συνδυάζεται ιδανικά με λευκό, μωβ, ροζ, κίτρινο και πράσινο, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο ύφος. Φόρεσε μία παντελόνα σιέλ με πιέτα με ένα λευκό t-shirt και το casual look σου θα ανέβει πολλά επίπεδα!

Παντελόνα λιλά με πιέτα ANNELISE

Λιλά

Ταιριάζει ιδανικά με: Λευκό, γκρι, πράσινο, μπλε, ροζ Δένει όμορφα με: Κίτρινο, μωβ Απόφυγε να το συνδυάσεις με: Κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο-κίτρινο (lime)

Το λιλά χρώμα είναι ένα απαλό και ρομαντικό χρώμα που μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και μοντέρνα εμφάνιση. Συνδυάζεται άψογα με χρώματα όπως το λευκό, το μαύρο, το γκρι, το ροζ και το μωβ.

Για μια casual εμφάνιση, μπορείς να φορέσεις ένα λευκό ή εκρού t-shirt με μία λιλά παντελόνα με πιέτα, ενώ για μια πιο επίσημη εμφάνιση διάλεξε ένα λιλά φόρεμα ή ένα πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα μαύρο ή γκρι παντελόνι.

Επίσης, μπορείς να προσθέσεις ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια ή αξεσουάρ σε λευκό, ροζ ή μωβ για να δημιουργήσεις ένα πιο δυναμικό στυλ.

Ποια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους στα ρούχα: Τελικές σκέψεις

Αυτοί είναι μερικοί από τους βασικούς συνδυασμούς χρωμάτων για ρούχα. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί άλλοι συνδυασμοί και το στιλ του καθενός είναι προσωπικό. Μπορείς να παίξεις με διαφορετικούς συνδυασμούς και να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό στυλ.

Είναι σημαντικό να επιλέγεις τα χρώματα στα μοντέρνα ρούχα σου με προσοχή και να συνδυάζεις σωστά τις αποχρώσεις για μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα!

Στο Mind Matter θα ανακαλύψεις όλες τις νέες τάσεις αυτής της σεζόν με trendy κομμάτια υψηλής ραπτικής που διακρίνονται για τη φινέτσα και την αψεγάδιαστη ποιότητα τους.

Περιηγήσου στο eshop μας με τη βοήθεια των παραπάνω χρωματικών συνδυασμών και απογείωσε τη στυλιστική σου εμφάνιση με το κατάλληλο ντύσιμο για κάθε περίσταση!

Συχνές ερωτήσεις

1. Με τι χρώμα ταιριάζει το μπλε ρουά;

Το μπλε ρουά είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με πολλά άλλα χρώματα και μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά στυλ και αισθητικές εντυπώσεις, ανάλογα με τον συνδυασμό που επιλέγεις.

Για ένα κλασικό και κομψό στυλ, μπορείς να συνδυάσεις το μπλε ρουά με λευκό, κρεμ, γκρι ή μαύρο. Αναδεικνύει επίσης όμορφα το πράσινο, το κίτρινο, το ροζ και το φούξια.

Για ένα πιο παιχνιδιάρικο και αναζωογονητικό στυλ, μπορείς να το συνδυάσεις με άλλα έντονα χρώματα, όπως το πορτοκαλί ή το κίτρινο. Επίσης, μπορείς να το συνδυάσεις με πολύχρωμα σχέδια και μοτίβα, για ένα πιο εκκεντρικό και δυναμικό στυλ.

Επίσης, είναι σημαντικό να λαμβάνεις υπόψη την περίσταση και τον τόπο που θα φορέσεις το μπλε ρουά, καθώς κάποιοι συνδυασμοί χρωμάτων μπορεί να είναι πιο κατάλληλοι για μια βραδινή έξοδο ενώ άλλοι για μια πιο casual καθημερινή εμφάνιση.

2. Με τι ρούχα ταιριάζει το καφέ χρώμα;

Για ένα κλασικό και κομψό στυλ, το καφέ ταιριάζει ιδανικά με απαλά χρώματα, όπως το λευκό, το μπεζ και το κρεμ. Αυτοί οι συνδυασμοί χρωμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθημερινές εμφανίσεις ή επαγγελματικές συναντήσεις.

Για ένα πιο επίσημο και σοφιστικέ στυλ, το καφέ μπορεί να συνδυαστεί με πιο έντονα χρώματα, όπως το μπλε, το μπορντό ή το βαθύ μωβ.

Αυτοί οι συνδυασμοί χρωμάτων δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο και εντυπωσιακό στυλ, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ειδικές περιστάσεις, όπως γάμοι ή δεξιώσεις.

Επίσης, το καφέ μπορεί να συνδυαστεί με ζωηρά χρώματα, όπως το πορτοκαλί ή το κίτρινο, για ένα πιο ανεπιτήδευτο και φωτεινό στυλ.

3. Με ποιους συνδυασμούς στα ρούχα ταιριάζει το σομόν χρώμα;

Το σομόν είναι ένα έντονο και ζεστό χρώμα που μπορεί να δώσει μια μοναδική πινελιά στο στυλ σου. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί χρωμάτων που μπορούν να ταιριάξουν με το σομόν, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και το στυλ που θέλεις να δημιουργήσεις.

Ορισμένοι από τους καλύτερους συνδυασμούς είναι οι εξής:

Μαύρο: Το μαύρο χρώμα είναι ένας κλασικός συνδυασμός με το σομόν. Ένα μαύρο τζιν παντελόνι ή μαύρο φόρεμα μπορούν να δώσουν ένα πολύ κομψό και στιλάτο αποτέλεσμα.

Γκρι: Το γκρι χρώμα είναι ένας άλλος εξαιρετικός συνδυασμός με το σομόν. Μια γκρι ζακέτα ή πουλόβερ μπορεί να δώσει ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Λευκό: Το λευκό χρώμα ταιριάζει άψογα με το σομόν. Ένα λευκό πουκάμισο ή ένα λευκό τζιν παντελόνι μπορούν να δώσουν ένα φρέσκο και καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Μπεζ: Το μπεζ χρώμα είναι μια απαλή και φυσική επιλογή για ένα τέλειο συνδυασμό με το σομόν.