Ποια είναι τα πιο ποιοτικά και ζεστά χειμωνιάτικα υφάσματα για ρούχα;

Ο χειμώνας έχει έρθει ήδη για τα καλά και ήρθε η ώρα και για σένα να ανακαλύψεις τα υφάσματα που όχι μόνο θα σε κρατήσουν ζεστή αλλά και θα βρίσκονται στα top trends της μόδας για φέτος.
Μαζί θα εξερευνήσουμε τα πιο ποιοτικά και ζεστά χειμερινά υφάσματα για ρούχα που θα σε κάνουν να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχα κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών του χρόνου.

Κασμίρ: Πολυτέλεια και ζεστασιά σε ένα μόνο ύφασμα

Το κασμίρ δεν έχει ονομαστεί τυχαία το πιο ακριβό και πολυτελές ύφασμα του κόσμου. Γιατί όμως; Διότι, έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν να ξεχωρίζει αμέσως.

Το μαλλί κασμίρ προέρχεται από τις κατσίκες οι οποίες είναι ράτσας κασμίρ. Για να παραχθεί ένα μόνο πουλόβερ χρειάζεται μαλλί από 6-8 κατσίκες κασμίρ!

Τα πουλόβερ από κασμίρ ζεσταίνουν τουλάχιστον μία φορά περισσότερο από τα πουλόβερ με το ίδιο πάχος, φτιαγμένα από μαλλί προβάτου.

Για αυτό, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις και εσύ τη πολυτέλεια της διαχρονικής γοητείας του κασμίρ. Γνωστό για την απαράμιλλη απαλότητά του, το κασμίρ είναι απαραίτητο για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.

Wool Blend: Η κλασική ζεστασιά επαναπροσδιορίζεται

Το απλό μαλλί, ένα αιώνιο αγαπημένο ύφασμα, αντέχει στο χρόνο ως το κορυφαίο χειμερινό ύφασμα, το οποίο είναι σημαντικά πιο οικονομικό από το προηγούμενο.

Το Wool blended παλτό από τη Platinum κολεξιόν μας αποκλειστικά εδώ στο MindMatter, συνδυάζει αβίαστα την εκλέπτυνση με τη ζεστασιά, καθιστώντας το απαραίτητο για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.

Κατασκευασμένο από μαλλί σε μίξη με άλλες συνθετικές ίνες, έχει μήκος μέχρι το γόνατο και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Έχει στρογγυλή λαιμόκοψη και αποσπώμενη ζώνη, χωρίς κουμπιά και τσέπες πλευρικής ραφής!

Απόκτησε το εδώ

Ύφασμα fleece: Ζεστή άνεση για τη σύγχρονη γυναίκα

Για όσες από εσάς αποζητάτε ζεστασιά χωρίς να θυσιάζετε το στυλ σας, το fleece είναι το ύφασμα που πρέπει να επιλέξετε. Είναι ελαφρύ, αναπνέει και είναι πολύ άνετο!

Είναι το must-have item για τη χειμερινή περίοδο, λόγω της πολύ απαλής υφής του και της άνεσης και της ζεστασιάς που προσφέρει καθ' όλη τη διάρκεια των ψυχρών μηνών. Εκτός από τη ζωτικής σημασίας χρήση του, αποτελεί τάση της χειμερινής συλλογής, καθώς τα ζεστά και άνετα παλτό από μαλακά και χνουδωτά υλικά επιστρέφουν.

Puffer μπουφάν για κομψή σπορ προστασία από το κρύο

Όταν πρόκειται για την καταπολέμηση της χειμωνιάτικης ψύχρας, τίποτα δεν ξεπερνά τη “μονωτική δύναμη” ενός καλού puffer μπουφάν.

Η συλλογή μας από Puffer μπουφάν στο MindMatter συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό με τη θερμική υπεροχή, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνεις ζεστή και κομψή σε όλη τη χειμερινή σεζόν.
Κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι το ημι-μακρύ μήκος του, ο ψηλός λαιμός και η κουκούλα με τα ρυθμιζόμενα ελαστικά κορδόνια, ενώ διαθέτει και δύο μπροστινές τσέπες με φερμουάρ, οι οποίες το κάνουν αρκετά πρακτικό.

Απόκτησε το εδώ

Μείνε ζεστή, μείνε κομψή με τα σωστά υφάσματα!

Συμπερασματικά, η χειμερινή περίοδος δεν είναι λόγος να συμβιβαστείς με το στυλ ή την άνεση.

Η συλλογή χειμερινών ενδυμάτων μας συνδυάζει άψογα την ποιότητα, τη ζεστασιά και τη μόδα. Από τη διαχρονική κομψότητα του κασμίρ μέχρι τη μοντέρνα γοητεία του fleece, στο MindMatter σε καλύπτουμε και τους πιο κρύους μήνες.

Ετοιμάσου, λοιπόν, και υποδέξου το κρύο με στυλ με τα πιο ποιοτικά και ζεστά χειμερινά υφάσματα της αγοράς. Η χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σου δεν αξίζει τίποτα λιγότερο!