Μετά από πολλά χρόνια σπουδών, η ώρα που οι κόποι σου θα ανταμειφθούν πρέπει να σε βρει χαρούμενη, λαμπερή και εντυπωσιακή. Η ορκωμοσία είναι αναμφισβήτητα μια σημαντική στιγμή στη ζωή σου και το ντύσιμό σου πρέπει να αντικατοπτρίζει τη σοβαρότητα, την επιτυχία αλλά και το προσωπικό γούστο σου. Γι’ αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε παρακάτω 15 προτάσεις που σίγουρα θα ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να νιώθεις 100% ο εαυτός σου στην ορκωμοσία σου. Από κλασικά σχέδια μέχρι μοντέρνα στυλ, στη λίστα μας θα βρεις σίγουρα το ντύσιμο για ορκωμοσία που θα σε εκφράζει απόλυτα αυτή την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής σου.

1. Μάξι φόρεμα halter σε μπεζ εμπριμέ ZARIA

Το μάξι φόρεμα halter σε μπεζ εμπριμέ ZARIA είναι η απόλυτη επιλογή για μια ορκωμοσία. Η φλοράλ σχεδίασή του δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρότητας και φρεσκάδας, ενώ η ίσια γραμμή του δίνει μια κομψή και κλασική αισθητική. Η halter λαιμόκοψη είναι μια διαχρονική επιλογή που αναδεικνύει τους ώμους σου και σου δίνει μια επιπλέον δόση κομψότητας. Το μπροστινό σκίσιμο στο μηρό δημιουργεί μια δυναμική εμφάνιση, ενώ το κρυφό φερμουάρ στο πίσω μέρος του φορέματος το κάνει αρκετά ευκολοφόρετο. Συνδύασέ το με κομψά πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα και η εμφάνισή σου θα μείνει αξέχαστη!

2. Μίντι σατέν λιλά φόρεμα halter REAGAN

Αυτό το εκθαμβωτικό μίντι σατέν λιλά φόρεμα REAGAN συνδυάζει την απόλυτη θηλυκότητα με την κομψότητα που απαιτούνται σε μία ορκωμοσία ή επίσημη εκδήλωση. Η εντυπωσιακή halter λαιμόκοψη αναδεικνύει τον λαιμό και τους ώμους, ενώ το σχέδιο με μικρά ανοίγματα στο μπούστο και η διακοσμητική λεπτομέρεια με σούρα προσθέτουν μια δόση διακριτικού σεξαπίλ στο στυλ σου. Η ίσια γραμμή του φορέματος και το άνοιγμα μπροστά προσφέρουν άνεση στην κίνηση, ενώ το κρυφό φερμουάρ στην πλάτη διατηρεί τις γραμμές του απλές και καθαρές. Επιλέγοντας αυτό το φόρεμα, είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσεις με το chic look σου και θα νιώσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

3. Μάξι φόρεμα ζέρσεϋ σιέλ MILLIE

Το μάξι φόρεμα ζέρσεϋ σιέλ MILLIE είναι η επιτομή της φινέτσας σε ένα ντύσιμο για ορκωμοσία. Η άνετη γραμμή του σε συνδυασμό με το μπροστινό σκίσιμο δημιουργούν μια εντυπωσιακή, αέρινη εμφάνιση, ενώ ο κόμπος στο στήθος χαρίζει μια διακριτική νότα κομψότητας. Το φόρεμα είναι αμάνικο και έχει "V" άνοιγμα στο μπούστο, το οποίο προσδίδει θηλυκότητα. Διάλεξε το μάξι φόρεμα MILLIE, τελειοποίησε το look σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία μικρή τσάντα ώμου και θα είσαι έτοιμη να κλέψεις τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία σου.

4. Ολόσωμη μαύρη φόρμα σατέν MARGARET

Οι ολόσωμες φόρμες είναι μία ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα ντυσίματα για επίσημες εκδηλώσεις, όπως μια ορκωμοσία. Κάνε την τέλεια εμφάνιση στη δική σου ορκωμοσία με την εκπληκτική ολόσωμη μαύρη σατέν φόρμα MARGARET! Η τετράγωνη λαιμόκοψη και η φαρδιά ράντα με αυξομείωση δίνουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά στο στυλ της φόρμας, ενώ η ζώνη τονίζει τη μέση σου για μια ελκυστική εμφάνιση. Το ίσιο παντελόνι θα σε κάνει να νιώθεις άνετη και κομψή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

5. Μίντι φόρεμα με έναν ώμο σε φούξια εμπριμέ TRUST

Η ορκωμοσία σου είναι μία ιδανική στιγμή για να αναδείξεις το γούστο και την προσωπικότητα σου μέσα από το στυλ σου. Διάλεξε το μίντι φόρεμα με έναν ώμο σε φούξια εμπριμέ TRUST, για μια αέρινη και κομψή εμφάνιση που κάνει τη διαφορά. Το φλοράλ μοτίβο σε συνδυασμό με το φουσκωτό κοντό μανίκι δημιουργούν μια ρομαντική αίσθηση, ενώ ο ένας ώμος προσδίδει θηλυκότητα και στυλ. Αν θέλεις ένα άνετο φόρεμα που είναι στη μόδα και αναδεικνύει τη girly πλευρά σου, τότε το μίντι φόρεμα TRUST είναι αυτό που πρέπει να επιλέξεις για την ορκωμοσία σου.

6. Σακάκι σταυρωτό σιέλ JAMIE & Παντελόνα σιέλ με πιέτα ANNELISE

Για ένα chic ντύσιμο που θα σημαδέψει την ημέρα απόκτησης του πολυπόθητου πτυχίου σου, σου έχουμε ένα σετάκι με δύο ιδιαίτερα κομμάτια: ένα κομψό σταυρωτό σακάκι και μία παντελόνα σε σιέλ χρώμα. Το σακάκι σταυρωτό σιέλ JAMIE προσδίδει μια διαχρονική κομψότητα και ταυτόχρονα μια σύγχρονη αισθητική με το σιέλ χρώμα του στο look σου. Η ίσια γραμμή και οι τσέπες φιλετάκια του δίνουν ένα κλασικό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο ύφος. Αντίστοιχα, η παντελόνα σιέλ με πιέτα ANNELISE προσθέτει κομψότητα στην εμφάνισή σου, ενώ η ίσια κλασική γραμμή της θα σου προσφέρει άνεση και στυλ. Για μία casual εμφάνιση στην ορκωμοσία σου, φόρεσε από μέσα ένα t-shirt ή ένα κροπ τοπ που αναδεικνύει τέλεια τη σιλουέτα σου.

7. Σατέν cocktail φόρεμα βανίλια SELENA

Το σατέν cocktail φόρεμα SELENA σε χρώμα βανίλια είναι ένα εκθαμβωτικό κομμάτι που συνδυάζει την κομψότητα με την αίσθηση της πολυτέλειας. Το σατέν ύφασμα του χαρίζει λάμψη και μια αίσθηση εκλεπτυσμένης κομψότητας. Το κρουαζέ μπούστο και τα μανίκια κιμονό του δημιουργούν μια εντυπωσιακή κίνηση, ενώ η ίσια και στενή γραμμή της φούστας με το άνοιγμα πίσω προσφέρει μια αισθησιακή διάσταση στο ντύσιμό σου. Το φόρεμα Selena είναι ιδανικό για να κλέψεις τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία σου, αφήνοντας μια μοναδική και μακράν αξέχαστη εντύπωση στους πάντες.

8. Εξώπλατη ολόσωμη εκρού φόρμα MORGAN

Η εξώπλατη ολόσωμη εκρού φόρμα MORGAN είναι ένα από τα κομμάτια που τραβάνε τα βλέμματα με την κομψότητα και το πρωτότυπο κόψιμό τους. Πρόκειται για μία αμάνικη ολόσωμη φόρμα με άνοιγμα στο μπούστο που τονίζει διακριτικά τη θηλυκότητά σου, ενώ η λαιμόκοψη halter που κουμπώνει πίσω στο λαιμό, δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση. Το σχέδιο από λεπτές λωρίδες προσθέτει μια παιχνιδιάρικη πινελιά στην εκρού απόχρωση της φόρμας. Παράλληλα, το παντελόνι σε ίσια γραμμή με τις πλαϊνές λοξές τσέπες προσφέρουν μια άνετη και λειτουργική εφαρμογή. Η εξώπλατη ολόσωμη εκρού φόρμα MORGAN είναι ιδανική όχι μόνο για την ημέρα της ορκωμοσίας σου, αλλά και για οποιαδήποτε επίσημη εκδήλωση ή βραδινή έξοδο.

9. Ροζ εμπριμέ μίνι φόρεμα σεμιζιέ με ζώνη BAILEY

Το ροζ εμπριμέ μίνι φόρεμα με ζώνη BAILEY είναι ένα εκπληκτικά όμορφο κομμάτι που θα σε κάνει να νιώσεις μοναδική σε μια επίσημη περίσταση όπως μια ορκωμοσία. Το φλοράλ μοτίβο σε άλφα γραμμή δημιουργεί ένα ελαφρύ και κομψό στυλ υψηλής αισθητικής που τονίζει την girly πλευρά σου. Τα μακριά φουσκωτά μανίκια με στενή μανσέτα προσθέτουν μια ρομαντική νότα, ενώ η αποσπώμενη ζώνη με αγκράφα τονίζει τη μέση σου και εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σου. Με την εσωτερική φόδρα μπορείς να μείνεις ήσυχη ότι δεν διαφανίζει καθόλου και θα μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή αυτής της ημέρας σου με άνεση και στυλ!

10. Στράπλες βραδινό μίνι σατέν ροζ φόρεμα JAZZY

Το στράπλες βραδινό μίνι σατέν ροζ φόρεμα JAZZY είναι η ιδανική επιλογή για μια ορκωμοσία. Με το στενό μπούστο και το μοντέρνο "V" άνοιγμα, δείχνει κομψό και σέξι. Οι αποσπώμενες ράντες προσφέρουν επιπλέον στήριξη και επιτρέπουν την προσαρμογή του φορέματος στις προτιμήσεις και το σωματότυπό σου. Το ροζ χρώμα και η απαλή σατέν υφή του προσδίδουν μια ρομαντική αίσθηση, καθιστώντας το φόρεμα αυτό ιδανικό για μια επίσημη εκδήλωση.

11. Πένσιλ σατέν ροζ φόρεμα SAB

Το πένσιλ σατέν ροζ φόρεμα SAB είναι μια εξαιρετικά κομψή και φινετσάτη επιλογή για ντύσιμο ορκωμοσίας. Έχει εφαρμοστό μπούστο σε σχήμα καρδιάς με δέσιμο, τονίζοντας άψογα και διακριτικά τη θηλυκότητα σου, ενώ το σχέδιο με άνοιγμα μπροστά προσθέτει μια νότα σοφιστικέ στυλ. Η ροζ απόχρωση του φορέματος είναι διακριτική αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας. Επιπλέον, το μήκος του φορέματος και η απλότητα του σχεδιασμού του, το καθιστούν κατάλληλο για ορκωμοσία, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να το φορέσεις και σε πολλές άλλες επίσημες κοινωνικές εκδηλώσεις.

12. Παντελόνι cigarette στενό εκρού SELMA & Γιλέκο μακρύ εκρού με κουμπιά ROSANA

Το παντελόνι cigarette εκρού SELMA, σε συνδυασμό με το μακρύ γιλέκο με κουμπιά ROSANA συνθέτουν το απόλυτο σύνολο για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε μια ορκωμοσία. Η στενή γραμμή του παντελονιού αναδεικνύει την κομψή και θηλυκή σου πλευρά, ενώ το γιλέκο προσδίδει μια διαχρονική αισθητική και ευφάνταστο στυλ. Το εκρού χρώμα του συνόλου είναι κλασικό και κομψό, ενώ οι μικρές λεπτομέρειες, όπως οι πλαϊνές τσέπες και τα κουμπιά, χαρίζουν μια πινελιά εκλεπτυσμένης κομψότητας. Ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή σου εμφάνιση με ψηλοτάκουνα παπούτσια και διακριτικά κοσμήματα και αξεσουάρ.

13. Λιλά ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα EVELYN & Λιλά σακάκι μεσάτο κοντό OLIVIA

Ένα σετάκι σε λιλά χρώμα είναι αυτό ακριβώς που ονειρευόσουν για μια chic εμφάνιση στην ορκωμοσία σου. Το ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα EVELYN είναι το απόλυτο statement κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σου, με μια διακριτική τσάκιση και ένα απαλό λιλά χρώμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Το μεσάτο κοντό σακάκι OLIVIA είναι η τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσεις το look σου, με την κλασική του γραμμή και τα τέσσερα κουμπιά να δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα. Με τις τσέπες φιλετάκια μπροστά και την εσωτερική του σατέν φόδρα, αυτό το σακάκι προσθέτει μια πινελιά διαχρονικής κομψότητας στην εμφάνισή σου. Διάλεξε αυτό το σύνολο που αναδεικνύει το στυλ και την κομψότητα σου και σίγουρα την ημέρα της ορκωμοσίας σου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου!

14. Εμπριμέ σιέλ μίντι φόρεμα halter MARIE

Το εμπριμέ σιέλ μίντι φόρεμα halter MARIE είναι το απόλυτο must-have κομμάτι για το ντύσιμό σου στην ορκωμοσία, ειδικά αν τα εμπριμέ ρούχα είναι η αδυναμία σου! Με το αέρινο ύφασμα και το φλοράλ σχέδιο που μαγνητίζει τα βλέμματα, αυτό το φόρεμα θα σε κάνει να αισθάνεσαι εκθαμβωτική και άνετη όλη την ημέρα. Η halter λαιμόκοψη του θα δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ στο look σου, ενώ το βολάν στη φούστα τονίζει τον αέρινο χαρακτήρα του. Με την άνετη άλφα γραμμή και το λάστιχο με σούρα στη μέση, αυτό το εμπριμέ φόρεμα είναι ιδανικό για κάθε επίσημη περίσταση, από ορκωμοσίες μέχρι βραδινά δείπνα.

15. Μίντι φόρεμα με φαρδιά ράντα σε πράσινο εμπριμέ DYE

Την ημέρα της ορκωμοσίας σου, σίγουρα θα δεχτείς πολλές ανθοδέσμες για την επιτυχία σου. Γιατί λοιπόν να μην συμβαδίζεις και στυλιστικά με αυτή την “άνθηση”, ειδικά αν η ορκωμοσία σου γίνει και την ανάλογη εποχή, την Άνοιξη; Το μίντι φόρεμα με φαρδιά ράντα σε πράσινο εμπριμέ DYE είναι η τέλεια επιλογή για να το πετύχεις με στυλ και φινέτσα. Το φλοράλ σχέδιο σε απαλούς πράσινους τόνους και η εφαρμοστή κορυφή σε σχήμα καρδιάς, θα αναδείξουν τη θηλυκότητα σου και θα σε κάνουν να αισθάνεσαι εκλεπτυσμένη και λαμπερή. Οι φαρδιές ράντες που δένουν στους ώμους δίνουν μια ρομαντική νότα στο φόρεμα και το μπροστινό σκίσιμο στο μηρό του προσδίδει μια δόση σαγηνευτικής κομψότητας. Άφησε μοναδικές εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους της ορκωμοσίας, διαλέγοντας ένα ιδιαίτερο κομμάτι όπως το μίντι εμπριμέ φόρεμα DYE.

Ντύσιμο για ορκωμοσία: Τελικές σκέψεις

Η ορκωμοσία δεν είναι μία οποιαδήποτε περίσταση που απαιτεί ένα κοινό επίσημο ντύσιμο. Είναι η δική σου ξεχωριστή μέρα, που πρέπει να την χαρείς όσο μπορείς και να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά τόσο για τα ακαδημαϊκά σου επιτεύγματα, όσο και για το γούστο και τις στυλιστικές σου επιλογές. Με την παραπάνω ποικιλία επιλογών που ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ, σίγουρα θα βρεις το ιδανικό ντύσιμο για την επερχόμενη ορκωμοσία σου. Ανάδειξε το προσωπικό σου στυλ, επιλέγοντας ένα κομμάτι από τα παραπάνω που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετη και chic. Τα ρούχα για ορκωμοσία που θα διαλέξεις πρέπει να είναι σε χρώματα και σχέδια που σε εκφράζουν, σου ταιριάζουν και είναι αντιπροσωπευτικά της προσωπικότητάς σου.