Πολιτική Επιστροφών

Δεν σας ταιριάζει αυτό που παραλάβατε; Δεν επιλέξατε σωστό νούμερο; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να το επιστρέψετε απλώς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Το www.mindmatter.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα αυστηρά δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του και εμείς εν συνεχεία να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν της επιλογής σας ή με το ίδιο προϊόν στο νούμερο που θα μας υποδείξετε. Η πρώτη αλλαγή σε μέγεθος ή προϊόν παρέχεται εντελώς δωρεάν μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Για αποστολές εκτός Ελλάδας  το κόστος αλλαγής είναι 15€/αποστολή.

Σημαντικό:

Η εταιρία μας δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.

  • Τα προς επιστροφή προϊόντα ταχυδρομούνται με δική σας ευθύνη και θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, όπως ακριβώς τα παραλάβατε (με το καρτελάκι και τη συσκευασία τους).
  • Η επιστροφή του εκάστοτε ρούχου θα πρέπει να συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό της αγοράς του(απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), διαφορετικά δε μπορεί να γίνει δεκτή.
  • Εάν το άλλο προϊόν ή το νούμερο που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή πιστώνεται το ποσό για να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν που επιθυμείτε να παραλάβετε είναι ακριβότερο από το προϊόν που μας επιστρέφετε τότε επιβαρύνεστε με τη διαφορά.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν που επιθυμείτε να παραλάβετε είναι φθηνότερο από το προϊόν που μας επιστρέφετε τότε λαμβάνετε ένα πιστωτικό διάρκειας ενός έτους.
  • Σε εκπτωτικά προϊόντα δε γίνονται επιστροφές χρημάτων.
  • Στο ποσό επιστροφής δε συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.

 

Τηλεφωνικές αλλαγές δεν γίνονται δεκτές

 

Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας  την οποία μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Σας υπενθυμίζουμε πώς:  

  • Η διαδικασία της επιστροφής-αλλαγής διαρκεί 2-4 εργάσιμες από τη στιγμή  που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία το ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών. Συνεπώς όταν φτάσει η επιστροφή σας στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος θα λάβετε και την απαραίτητη ενημέρωση.
  • Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. 

 

 

 

 

Διεύθυνση Επιστροφής Προϊόντων

H διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

Mind Matter

Αππιανού 11 Περιστερι

Τ.Κ: 12131

Τηλ: 210 3213133 / 210-3235624

 

Στοιχεία συνεργαζόμενης εταιρείας courier:

ACS για αποστολές εντός Ελλάδας

DHL για αποστολές εξωτερικού

(το κόστος αλλαγής για αποστολές εξωτερικού είναι 15€ /αποστολή)