ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δεν σας ταιριάζει αυτό που παραλάβατε; Δεν επιλέξατε σωστό νούμερο; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να το επιστρέψετε απλώς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Το www.mindmatter.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα αυστηρά δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του. H αποστολή του δέματός σας παρέχεται εντελώς δωρεάν μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Για αποστολές εκτός Ελλάδας το κόστος αλλαγής είναι 15€/αποστολή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Η εταιρία μας δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά.

  • Τα προς επιστροφή προϊόντα ταχυδρομούνται με δική σας ευθύνη και θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, όπως ακριβώς τα παραλάβατε (με το καρτελάκι και τη συσκευασία τους).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

  • Η διαδικασία της χρηματικής επιστροφής διαρκεί 8-15 εργάσιμες από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Συνεπώς όταν φτάσει η επιστροφή σας στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος θα λάβετε και την απαραίτητη ενημέρωση.
  • Η επιστροφή των χρημάτων σας, εφόσον η αγορά του προϊόντος από την οποία υπαναχωρείτε έγινε με αντικαταβολή, πραγματοποιείται με πίστωση του τραπεζικού σας λογαριασμού τον οποίο θα μας γνωστοποιήσετε κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή Paypal, τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν στο λογαριασμό σας που πραγματοποιήθηκε η χρέωση.
  • Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. 

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

Logika: Λεωφ.Γ.Γεννηματά, Θέση Πλακωτό, Μαγούλα Αττική
ΤΚ:19018
ΤΗΛ: 2105552555
Στοιχεία συνεργαζόμενης  μεταφορικής εταιρείας :
ACS COURIER για αποστολές εντός Ελλάδας (Το κόστος επιστροφής για αποστολές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν.)
DHL/UPS για αποστολές εξωτερικού (Το κόστος επιστροφής για αποστολές εξωτερικού εξαρτάται από το βάρος του δέματος.)