Οι καλοκαιρινές βραδιές είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγεις με στυλ και να ξεχωρίσεις!  Είτε αν βρεθείς σε μια ειδική εκδήλωση είτε απλά θέλεις να απογειώσεις την καθημερινή σου εμφάνιση, το να έχεις μοναδικά βραδινά ρούχα στην ντουλάπα σου είναι απαραίτητο.  Στο Mindmatter, κατανοούμε τη σημασία του να αισθάνεσαι κομψή, γι' αυτό και επιμεληθήκαμε μια λίστα με τις τοπ 5 προτάσεις μας για βραδινά ρούχα κατάλληλα για το φετινό καλοκαίρι!

1. Ξεχώρισε με το μπλε μάξι φόρεμα ABYSS Skirt

Όταν πρόκειται για κομψά βραδινά ρούχα, τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα εντυπωσιακό μάξι φόρεμα. Για το φετινό καλοκαίρι, αγκάλιασε την ομορφιά των ρέοντων υφασμάτων, των ντελικάτων σχεδίων και των απαλών παστέλ αποχρώσεων. 
Αν θέλεις να αναδείξεις το σωματότυπο σου και ιδιαίτερα τα πόδια σου, η ψηλοκάβαλη μέση μάξι φούστα Abyss από σατέν βισκόζη, με το ίσιο στρίφωμα και με το ψηλό σκίσιμο στους μηρούς θα πραγματοποιήσει αυτό που ονειρεύεσαι! Δες πως οι λεπτομέρειες με σούρες που έχει σε όλο το μπροστινό μέρος προσδίδουν την κομψότητα που χρειάζεσαι σε μια έξοδο. Το κρυφό φερμουάρ στην πλάτη είναι πολύ πρακτικό ώστε να μην σε δυσκολεύει καθόλου όταν θέλεις να το βγάλεις. Έξτρα συμβουλή για να τονίζεις με κάθε σου επιλογή τη θηλυκότητά σου: Επίλεξε αιθέρια σχέδια με περίτεχνες λεπτομέρειες από δαντέλα, ντεκολτέ χωρίς ώμους ή ψηλά σκισίματα για την πρόσθετη πινελιά εκλέπτυνσης.  Είτε επιλέξεις ένα ρομαντικό φλοράλ μοτίβο είτε μια μονόχρωμη παστέλ απόχρωση, ένα μάξι φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή!

2. RENETTA Jumpsuit - Απαραίτητη ολόσωμη φόρμα για τη γκαρνταρόμπα σου

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν κερδίσει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να αποτελούν μια μοντέρνα επιλογή για βραδινές περιστάσεις. Είναι άνετες, αεράτες και συγχρόνως κομψές.
Αυτή η ολόσωμη φόρμα είναι ένα μαγευτικό μείγμα κομψότητας και παιχνιδιάρικου χαρακτήρα που θα σε κάνει το επίκεντρο της προσοχής. Αυτό το μοναδικό κομμάτι στη συλλογή μας αποτυπώνει την ουσία του αβίαστου στυλ με τη ζωντανή κόκκινη απόχρωση και την άψογη ραφή του.  Η σιλουέτα της θα τονίσει ιδανικά τις καμπύλες σου, ενώ το φαρδύ παντελόνι θα αποπνέει αυτοπεποίθηση σε κάθε σου βήμα. Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέρει απαράμιλλη άνεση και ανθεκτικότητα. Η ολόσωμη φόρμα Renetta Jumpsuit σε κόκκινο χρώμα είναι η επιτομή της σύγχρονης κομψότητας. Αγκάλιασε τη fashionista που κρύβεις μέσα σου και τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με αυτό το εντυπωσιακό σύνολο!

3. Τα τοπ 2 μίνι φορέματα για ένα αξέχαστο καλοκαίρι

Τόλμησε φέτος να λάμψεις με ένα μίνι φόρεμα σε εντυπωσιακές αποχρώσεις όπως το χρυσό, το ασημί ή το ροζ χρυσό. Μην προσπεράσεις όμως το λευκό καθώς είναι απο τα πιο κλασικά χρώματα ενώ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!
Απόκτησε το

Δες εδώ ένα πραγματικό fashion essential που θα αναζωπυρώσει την εσωτερική σου θηλυκότητα. Αυτό το σαγηνευτικό κομμάτι από τη συλλογή μας είναι η επιτομή της διαχρονικής γοητείας και της τολμηρής αυτοπεποίθησης.  Η κομψή λαιμόκοψη bandeau θα αναδείξει το ντεκολτέ σου, ενώ η σιλουέτα που αγκαλιάζει το σώμα θα τονώσει τις καμπύλες σου. Είναι κατασκευασμένο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, το φόρεμα διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ένα πολυτελές ύφασμα, εξασφαλίζοντας άνετη και κολακευτική εφαρμογή.  Αυτό το μικρό μαύρο φόρεμα θα κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν και τις καρδιές να χτυπήσουν κόκκινο. Βγες στο προσκήνιο και απελευθέρωσε την εντυπωσιακή γυναίκα που κρύβεις μέσα σου με το Mini Bandeau Black Dress της Meddy. Βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας που αποπνέει αβίαστα κομψότητα και σεξαπίλ!
Ακόμα ένα μαγευτικό κράμα μποέμικης γοητείας και σύγχρονης γοητείας που θα σε κάνει να ενσαρκώσεις ένα αβίαστο στυλ. Αυτό το εκπληκτικό κομμάτι στη συλλογή μας θα αιχμαλωτίσει την ουσία της ιδιαιτερότητας με το περίπλοκο σχέδιο paisley και τις παιχνιδιάρικες κομμένες λεπτομέρειες.  Το μίνι μήκος προσθέτει μια φλερτ πινελιά, ενώ η ρέουσα σιλουέτα θα χορεύει με κάθε σου κίνηση, εκπέμποντας μια αίσθηση ελευθερίας και περιπέτειας. Κατασκευασμένο με άψογη προσοχή στη λεπτομέρεια, το φόρεμα διαθέτει ένα πολυτελές ύφασμα που απλώνεται κομψά στη σιλουέτα σου.  Είτε περπατάς σε ένα μουσικό φεστιβάλ είτε απολαμβάνεις μια ρομαντική βραδινή έξοδο, αυτό το φόρεμα θα σε μεταφέρει σε έναν κόσμο ανέμελης έκφρασης και καλλιτεχνικής φλέβας. Αγκαλιάστε το μποέμ πνεύμα σας με το Mini Cut-Out Paisley Print Dress της Clearly!

4. Απλή κομψότητα με ένα Linen crop ecru top

Αν θέλεις να προσθέσεις μια πινελιά πιο ανάλαφρης αίσθησης στα βραδινά σου ρούχα, τα διάφανα υφάσματα είναι η λύση. Δες εδώ μια απλή αλλά κομψή πρόταση μας! 
Μια ανάσα φρέσκου αέρα στην γκαρνταρόμπα σου μόνο καλό θα κάνει. Αυτό το μαγευτικό κομμάτι είναι η επιτομή του χαλαρού ντυσίματος, του ιδανικού για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες ή τις παραθαλάσσιες αποδράσεις. Κατασκευασμένο από ποιοτικό λινό ύφασμα, προσφέρει μια ελαφριά αίσθηση, διατηρώντας σε δροσερή και άνετη! Το crop μήκος του προσθέτει μια παιχνιδιάρικη διάθεση, επιτρέποντάς σου να αναδείξετε το ηλιοκαμένο - μαυρισμένο δέρμα σου.  Μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με ένα υφασμάτινο παντελόνι, με ένα τζιν ή με μία φούστα. Απλά, λιτά και ευέλικτα! Σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο σορτσάκι για μια κομψή και χαλαρή εμφάνιση! Το Linen Crop Ecru top θα σε μεταφέρει σε ηλιόλουστες μέρες και ανέμελες στιγμές!

5. Statement σετ δύο τεμαχίων

Για μια μοντέρνα βραδινή εμφάνιση, σκέψου να επιλέξεις ένα statement σετ δύο τεμαχίων.  Συνδύασε ένα κομψό crop top με μια ασορτί ψηλόμεση φούστα ή ένα παντελόνι με φαρδιά πόδια για να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Επίλεξε τολμηρά σχέδια, ζωηρά χρώματα ή μοναδικές υφές για να κάνεις τη διαφορά! Στο Mindmatter, πιστεύουμε ότι το βραδινό σου ένδυμα πρέπει να αντικατοπτρίζει το προσωπικό σου στυλ και να σε κάνει να αισθάνεσαι σίγουρη και υπέροχη. 

Εξερεύνησε όλη τη συλλογή μας από υψηλής ποιότητας, μοντέρνα βραδινά ρούχα για το φετινό καλοκαίρι, άμεσα!