Το σωστό ύφασμα μπορεί να φανεί σωτήριο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Τα λινά και τα βαμβακερά υφάσματα είναι οι καλύτερες επιλογές που σου προτείνουμε για φέτος. 
Αν ψάχνεις το τέλειο mix μόδας και άνεσης, τότε η λίστα που έχουμε ετοιμάσει με 6 must-have υφασμάτινα παντελόνια θα σου λύσει τα χέρια.
Είτε θέλεις να ντυθείς καλά για μια βραδινή έξοδο είτε χρειάζεσαι μια κομψή αλλά άνετη επιλογή για καθημερινή χρήση, σε έχουμε καλυμμένη!

1. Το κλασικό υφασμάτινο παντελόνι - Διαχρονική επιλογή

Μια διαχρονική προσθήκη για κάθε γκαρνταρόμπα είναι το κλασικό tailored παντελόνι. Γιατί; Επειδή, είναι ευέλικτο και αβίαστα κομψό. 
Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις στο παντελόνι Ellie Coral Cigarette είναι το ζωντανό και μαγευτικό κοραλί χρώμα του. Αυτή η απόχρωση ενσαρκώνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ κομψότητας και παιχνιδιάρικου χαρακτήρα, επιτρέποντας σου να ξεχωρίζεις σε κάθε περιβάλλον. 

Συνδυάστε το με ένα πουκάμισο ανοιχτό ή κλειστό ή ακόμα και με μια μπλούζα όπως αυτή που απεικονίζεται. Ολοκλήρωσε το με τακούνια ίδιας απόχρωσης για ένα casual-chic σύνολο.

2. Ψηλόμεσο παντελόνι με φαρδιά ή ίσια γραμμή στα πόδια

Για όσες θέλουν να κάνουν ένα τολμηρό style statement, τα ψηλόμεσα παντελόνια με φαρδιά πόδια είναι η ιδανική επιλογή. Αυτά τα παντελόνια προσφέρουν μια κολακευτική σιλουέτα τονίζοντας τη μέση και επιμηκύνοντας τα πόδια. 

Επίλεξε ιδανικά ένα “πολυτελές” ύφασμα όπως το σατέν για μια ειδική περίσταση ή ένα βαμβακερό μείγμα που αναπνέει για μια πιο δροσερή αίσθηση. Συνδύασε το με ένα εφαρμοστό τοπ ή μια μπλούζα με πιέτες για να εξισορροπήσεις την ογκώδη εμφάνιση.
Η ευελιξία είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του Krissa trousers παντελονιού της Platinum collection. Είναι το κατάλληλο κομμάτι για τη μετάβαση από casual σε επίσημες περιστάσεις. 

Μπορείς να το φορέσεις με ένα λινό ή βαμβακερό λευκό t-shirt και αθλητικά παπούτσια για μια αβίαστα όμορφη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας ή να το συνδυάσεις με μια μεταξωτή μπλούζα και τακούνια για ένα λαμπερό βραδινό σύνολο.

Στο Mind Matter έχουμε στόχο να σας προσφέρουμε πάντα τις πιο ποιοτικές επιλογές της αγοράς και αυτό το παντελόνι δεν αποτελεί κάποια εξαίρεση!

3. Δοκίμασε και εσύ τα Culottes!

Τα culottes έχουν κάνει μεγάλη επιστροφή στα trends και για πολύ καλό λόγο! 

Αυτά τα cropped, φαρδιά παντελόνια είναι απίστευτα άνετα, καθιστώντας τα ιδανικά για καθημερινή χρήση τις πιο ζεστές μέρες.

Είτε θέλεις να το φορέσεις στη δουλειά για να είσαι άνετη είτε θέλεις να το φορέσεις για ένα χαλαρό brunch με τους φίλους σου, τα culottes παρέχουν ένα κομψό και χαλαρό στυλ. 

Η καλύτερη επιλογή σε ένα ελαφρύ και αναπνέον ύφασμα, λινό ή modal, για μέγιστη άνεση κατά τους θερμότερους μήνες.

4. Ανακάλυψε τα εμπριμέ παντελόνια Palazzo

Αν έχεις διάθεση για μια πιο διασκεδαστική και ζωντανή προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου, τότε πρέπει να ανακαλύψεις και εσύ τα εμπριμέ παντελόνια τύπου palazzo!

Αυτά τα φαρδιά παντελόνια διατίθενται σε μια σειρά από εντυπωσιακά μοτίβα και χρώματα που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων.

Ιδανικά για καλοκαιρινές διακοπές ή βόλτες στην παραλία, συνδυάζονται εύκολα με ένα απλό μπλουζάκι ή crop top, με ένα καπέλο και μοντέρνα γυαλιά ηλίου για μια πινελιά boho-chic!
Δεν τραβάει τα βλέμματα αυτή η ιδιαίτερη εκτύπωση τύπου ζέβρας; Το έντονο πορτοκαλί χρώμα εγγυάται ότι θα κάνει τα βλέμματα να γυρίσουν όπου κι αν πας.

Απελευθέρωσε την αυτοπεποίθησή που μπορεί να κρύβεις, με το υφασμάτινο παντελόνι Kaitlyn της Platinum collection το οποίο είναι σχεδιασμένο με το τολμηρό συνδυασμό animal print και ζωηρού χρώματος που φωνάζει "Είμαι εδώ για να ξεχωρίζω!".

5. Υφασμάτινο παντελόνι αθλητικού στυλ

Ποιος λέει ότι το στυλ και η άνεση δεν μπορούν να συμβαδίζουν; Τα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό παντελόνια στο Mind Matter όπως το παντελόνι cigarette EMMA (διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά χρώματα) αποτελεί μια από τις πολλές μοντέρνες και πρακτικές επιλογές για όλες εσάς που βρίσκεστε εν κινήσει.

Φτιαγμένα από μαλακά, αέρινα και ελαστικά υφάσματα, αυτά τα παντελόνια παρέχουν μια πιο αθλητική αίσθηση, διατηρώντας παράλληλα μια κομψή εμφάνιση. 

Συνδύασε το χωρίς ενδοιασμούς με ένα εφαρμοστό σακάκι και τακούνια ή κράτησε το casual με ένα χαλαρό t-shirt και αθλητικά παπούτσια για μια δροσερή εμφάνιση!

6. Υφασμάτινα σορτς σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

Δες μερικές από τις προτάσεις μας σε κορυφαίας ποιότητας υφασμάτινα σορτς:

Για ευέλικτο στυλ:
Αυτό το μαύρο υφασμάτινο σορτς με βολάν είναι απίστευτα ευπροσάρμοστο και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις διάφορα σύνολα για διαφορετικές περιστάσεις. 

Φόρεσε το με μια διάφανη μπλούζα ή διάφανο πουκάμισο (όπως στην φωτογραφία) και με τακούνια για μια κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση, ιδανική για ένα ραντεβού, για δείπνο ή μια βραδινή έξοδο με φίλους.
Η άνεση προηγείται: Για χάρη της μόδας δεν χρειάζεται να θυσιάζεις την άνεση.
Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει σε αυτό το σορτς από τα περισσότερα, είναι ο καινοτόμος σχεδιασμός του που το κάνει να φαίνεται σαν να φοράς φούστα. 

Αυτά τα σορτς δίνουν την εντύπωση μιας κομψής φούστας, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν την άνεση και την πρακτικότητα ενός σορτς. Είναι μια τέλεια επιλογή αν θέλεις να ξεχωρίσεις για το μοναδικό στυλ σου χωρίς να θυσιάζεις την άνεση σου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Σε παιχνιδιάρικα σχέδια: Θέλεις να προσθέσεις μια πινελιά τσαχπινιάς στο ντύσιμο σου;
Το πρώτο πράγμα που τραβάει το μάτι όλων μας είναι το όμορφο και μοναδικό φλοράλ σχέδιο που κοσμεί το ύφασμα αυτού του σορτς. 

Ένα απολαυστικό mix and match από ανθισμένα λουλούδια σε αποχρώσεις του μπλε, κόκκινου και πράσινου τα οποία αποπνέουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καλής διάθεσης.

Τα ζωντανά χρώματα και οι περίπλοκες λεπτομέρειες δημιουργούν ένα πραγματικά εντυπωσιακό και κομψό σύνολο.

Νιώσε και εσύ την ομορφιά της φύσης και ζήσε το καλοκαίρι σου με αυτοπεποίθηση και στυλ!