Γυναικεία χειμωνιάτικα φορέματα: Βρες ποιο σου ταιριάζει | MindMatter

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με υπέροχα φορέματα που όχι μόνο θα σε κρατήσουν ζεστή αλλά και θα αναδείξουν το ξεχωριστό σου στυλ. 

 

Βυθίσου στη σφαίρα της χειμερινής μόδας με την καταπληκτική γκάμα χειμερινών φορεμάτων μας στο MindMatter, τα οποία προορίζονται για να σε κάνουν να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχα. 

 

Ας δούμε μερικές κομψές εναλλακτικές λύσεις και ας διαλέξουμε το κατάλληλο χειμερινό ντύσιμο για σένα!

1. Η “ζεστή” κομψότητα μιας μάξι φούστας με ένα πουλόβερ

Πλέον, μπορείς να συνδυάσεις πολύ εύκολα μια μάξι φούστα με ένα πουλόβερ από πάνω, χωρίς να νοιάζεσαι για το αν φαίνεται περίεργο ως θέαμα. Η μακριά, ρέουσα σιλουέτα είναι ιδανική για επίσημες περιστάσεις ή για μια ρομαντική χειμερινή βόλτα. Σου προτείνουμε μια πολύ όμορφη λύση με δύο κομμάτια που εφαρμόζουν μαζί. Αυτή η φούστα συνδυάζει τη ζεστασιά με την κομψότητα, διαθέτοντας ένα άνετο πλεκτό που αγκαλιάζει τις καμπύλες σας σε όλα τα σωστά σημεία. Είτε πηγαίνεις στο γραφείο είτε σε ένα χειμερινό σουαρέ, με αυτό το σύνολο μεταβαίνεις αβίαστα από το πρωί έως το βράδυ. Μια πολύ κομψή και ποιοτικά ραμμένη μάξι φούστα σε άσπρο χρώμα με ένα ελαφρύ κόψιμο στο ένα πλευρό, είναι μια επιλογή που μπορείς να δοκιμάσεις για να την συνδυάσεις με το πουλόβερ σε χρώμα της αρεσκείας σου.

Απόκτησε το εδώ

Συνδύασε το με χαμηλά μποτάκια μέχρι για μια εμφάνιση που εκπέμπει φινέτσα!

2. Δώσε λάμψη στον εαυτό σου με ένα wrap φόρεμα

Για μια πινελιά πολυτέλειας, μπορείς να λάβεις υπόψη σου αυτό το χειμωνιάτικο φόρεμα, ένα showstopper, συνδυάζοντας τη χλιδή του βελούδου με μια κολακευτική “σιλουέτα περιτύλιξης”.Ένα μίντι φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα "V", πέτο με εγκοπή, μακριά μανίκια, φαρδιές μανσέτες με κουμπιά και με μέση με κορδόνι στο πλάι, τυλιγμένο στο μπροστινό μέρος. Οι βαθιές αποχρώσεις και η απαλή υφή του το καθιστούν ιδανική επιλογή για τις γιορτινές συγκεντρώσεις ή μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Είναι πολύ πρακτικό για να το συνδυάσεις με ένα ζεστό παλτό από πάνω χωρίς να χαλάσει η αισθητική του. Ενίσχυσε την εμφάνισή σου με statement σκουλαρίκια και χαμηλά ή ψηλότερα μποτάκια για να τραβήξεις τα βλέμματα όπου κι αν πας!

Απόκτησε το εδώ

h2 dir="ltr">3. Γίνε αβίαστα κομψή με ένα πλεκτό φόρεμα

Κάνε μια μίξη από το casual σε σικ και από την άνεση στη ζεστασιά με τα πλεκτά φορέματα τα οποία θα βρεις αποκλειστικά στη κολεξιόν μας στο MindMatter. 

 

Το παρακάτω ευέλικτο χειμερινό φόρεμα διαθέτει ένα παιχνιδιάρικο μοτίβο από πλεκτές ραφές, προσθέτοντας μια ιδιόρρυθμη πινελιά σε ολόκληρο το σύνολό σου. 

 

Μπορείς να το ονομάσεις φόρεμα μπορείς να το πεις και ένα υπερμεγέθη πλεκτό γιλέκο. Κατασκευασμένο από ύφασμα βισκόζης σε αμάνικο στυλ με λαιμόκοψη "V". Έχει ευθύ ελαστικό στρίφωμα και τελειώματα με ραβδώσεις. Το ιδιαίτερο στυλ του θυμίζει μια άλλη περασμένη εποχή η οποία είναι στα trends για μια ακόμα χρονιά. Είτε συνδυαστεί με καλσόν και μπότες μέχρι πριν το γόνατο για μια χαλαρή μέρα έξω είτε αναβαθμιστεί με ψηλοτάκουνες μπότες και ένα παλτό για μια χειμερινή βραδινή έξοδο, αυτό το φόρεμα είναι απαραίτητο για κάθε μοντέρνα γυναίκα!

Απόκτησε το εδώ

4. Νιώσε άνετη με ένα πουλόβερ φόρεμα

Για την απόλυτη άνεση χωρίς να θυσιάζεις το στυλ σου, σου έχουμε μια πρόταση που παραμένει για πολλά χρόνια στα trends και δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε γιατί!

 

 

Ο χοντροκομμένος σχεδιασμός cable knit αποπνέει θαλπωρή, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για casual χειμερινές εξόδους ή για την δουλειά σου. Εφαρμόζει κατάλληλα σε όλους τους σωματότυπους, ανάλογα με το μέγεθος που θα επιλέξεις.

 

Φόρεσε ένα ζευγάρι κομψά μποτάκια ή sneakers (ανάλογα με τον καιρό) και έναν σκούφο και είσαι έτοιμη για μια χαλαρή μέρα των χειμερινών μηνών!

 

Απόκτησε το εδώ

 

Το μαλλί δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και αποτελεί απόδειξη της διαχρονικής γοητείας του. 

 

Έχει ψηλό λαιμό, μακριά μανίκια, χαμηλωμένους ώμους, ριμπέ τελειώματα και ίσιο στρίφωμα. Έτσι μπορείς πολύ εύκολα να φορέσεις από πάνω όποιο μπουφάν και παλτό επιθυμείς!

 

Αυτό το φόρεμα αποτελεί βασικό στοιχείο της χειμερινής γκαρνταρόμπας, προσφέροντας ζεστασιά και φινέτσα σε ίσο βαθμό. 

 

Είτε πηγαίνεις στο γραφείο, σε μια οικογενειακή συγκέντρωση είτε για μια βόλτα, οι καθαρές γραμμές και το κλασικό κόψιμο το καθιστούν μια ευέλικτη επιλογή. Συνδύασε το με ένα κομψό παλτό και μπότες μέχρι το γόνατο για να ολοκληρώσεις με επιτυχία όλο το look.

 

Απόκτησε το εδώ

Βρίσκοντας το τέλειο χειμωνιάτικο φόρεμά σου - Συμπερασματικά

Η εύρεση του ιδανικού χειμωνιάτικου φορέματος για σένα γίνεται πιο εύκολη υπόθεση με την ευρεία γκάμα χειμερινών φορεμάτων εδώ στο MindMatter. 

 

Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τη σύγχρονη γυναίκα, από άνετες φούστες με πουλόβερ μέχρι εξαίσια βελούδινα wrap φορέματα. 

 

Εξερεύνησε το μέρος αυτό των “μικρών θαυμάτων” της χειμερινής μόδας, κρατήσου ζεστή και άφησε το στυλ σου να λάμψει αυτή τη σεζόν!